Wist u dat Dawsonrentals ook koel- en vriescellen verkoopt? Bezoek onze verkoop-website

koelcel Vlees-, vis- en wildindustrie huren

Vlees-, vis- en wildindustrieVlees-, vis- en wildindustrie

In de vlees-, vis- en wildindustrie is het van groot belang dat de opslag goed geregeld is en dat aan alle eisen wordt voldaan. Voor de vlees-, vis- en wildindustrie bieden wij vele mogelijkheden die voor deze markt zijn ontwikkeld. U kunt denken aan een koel- of vriescel om het vlees, vis of wild op te slaan. Maar ook onze shockvriezers die geschikt zijn om 20 ton product binnen 24 uur in te vriezen of juist onze tempereercellen die zijn ontworpen om product gecontroleerd te ontdooien

Speciaal voor de vlees-, vis- en wildindustrie bieden wij modellen die een maximale betrouwbaarheid bieden. U kunt hierbij denken aan modellen die redundant (met twee koel- en vriesinstallaties) zijn uitgevoerd en modellen voorzien van isolatiepanelen met een brandvertragende werking van 30 minuten en/of een dikte van 150 mm. Daarnaast bieden wij modellen die een temperatuurbereik hebben van -40°C tot +60°C. 

Onze mobiele opslagcellen zijn verder stil, energiezuinig en voldoen aan de HACCP, BRC en GMP normering. En met de vele extra opties, waaronder online temperatuur uitlezing, zijn zij geschikt om in te spelen op uw eigen wensen en behoeften.